CO2-neutral-energi

Optimal energistyring (CO2-neutral)

 Sluk lyset automatisk, når du sætter alarmen til. Lad huset lukke vinduerne, når temperaturen falder, og sluk alle apparater, der bruger strøm på standby. Med den energirigtige bolig, som skræddersyes til at kunne opfylde dine ønsker og krav, opnår du høj komfort og optimal energistyring (co2-neutral).

I takt med at vores forbrug stiger, og afgifterne bliver højere, får vi mere og mere fokus på et lavt energiforbrug, et godt indeklima og at sænke CO2-forbruget.

Med et kontrol- og lyssystem, der sikrer, at du kun bruger energi, når der er brug for det, kan du opnå en besparelse på helt op til 30 procent. Samtidig sikrer du et godt CO2-regnskab.

 I en intelligent bolig (smart house) kan du styre forbruget effektivt:

  • Systemet slukker automatisk for strømmen til udstyr der ikke anvendes, eller står på stand-by
  • Du kan aflæse dit energiforbrug hele døgnet – heriblandt effekten af dit solcelleanlæg eller jordvarme
  • Indgår du i en nettoordning om at levere overskudsstrøm, kan du hele tiden følge med i, i hvor høj grad  anlæggene er selvforsynende

Vær forberedt til nye energiformer.

Skal du bygge nyt eller bygge om, er det vigtigt, at boligen er forberedt til nye energiformer i form af vedvarende energi. Standarderne inden for udveksling af informationer mellem boligen og udbyderen af energi er stadig under forhandling. I AVI følger vi nøje udviklingen og kan komme med nogle anbefalinger. AVI har bl.a. ekspertise i Smart Grid.

Smart Grid er fremtidens el-system, hvor produktion, transport og forbrug af el kobles intelligent sammen.

Sådan kommer du i gang…

Undgå de klassiske faldgruber ved overgangen til et smart house. Book en times gratis intromøde herunder:

Tilmeld nyhedsbrev fra avi.dk

Få 7 gode råd til et SmartHome…

Guide-intelligent-bolig