Spejl-TV-fra-avi

Spejl TV

Et tv, der er integreret elegant og usynligt i rummet, når det er slukket. Spejl-tv er et produkt målrettet den eksklusive bolig, hvor tv’et skal integreres på begrænset plads eller være diskret tilbagetrukket i stuen. På denne måde bliver fjernsynet integreret i rummet med respekt for boligens unikke design.

AVI har installeret spejl-tv i soveværelser, køkken, stue samt på badeværelser, hvor spejl-tv er særdeles velegnet, da det er godkendt til vådrum. Spejl-tv leveres også til erhverv som hoteller, showrooms eller lign. Spejl med indbygget tv er ideelt til badeværelse, over håndvaske eller i jacuzzien. Det kan også monteres i en køkkenlåge, i klædeskabskydelåge i soveværelset eller i pejsen.

Se vores 30 sek. inspirationsvideo

Hos AVI har vi ovenfor udarbejdet en lille kort video og med det formål at vise dig mulighederne for brug af spejl-TV i samtlige af boligens rum.

Vælg mellem tre forskellige spejl- og glasoverflader:

  • Magic Mirror (skjuler skærmen 100 procent, når den er slukket)
  • SILVER MAGIC MIRROR
  • MAGIC MIRROR CRYSTAL CLEAR
  • Krystal spejl (alm. spejl)
  • Malet glasplade (matchende interiøret)

Specialdesignede løsninger…

Spejl-tv er en eksklusiv løsning, som specialdesignes til specifikke behov og ønsker. Det gør at udvalg og mulighederne i spejl-tv er store. AVI rådgiver om løsninger med spejl-tv, leverer og installerer løsningen. Priserne for selve skærmen ligger omkring 1.000 kr. pr. tomme, hertil kommer prisen på spejlet, montering og evt. tilbehør.Den samlede pris afhænger af den konkrete løsning.

Sådan kommer du i gang…

Undgå de klassiske faldgruber ved overgangen til et smart house. Book en times gratis intromøde herunder:

Tilmeld nyhedsbrev fra avi.dk

Få 7 gode råd til et SmartHome…

Guide-intelligent-bolig