Om-AVI-dk

Om AVI

AVI – din elektroniske indretningsarkitekt
Hos AVI kalder vi os din elektroniske indretningsarkitekt. AVI har speciale i teknologien bag smart homes.

Vi rådgiver private boligejere i forbindelse med en større ombygning eller et nybyggeri. Vi hjælper i alle faser i byggeprocessen, lige fra de første skitser i huset til valget af leverandør og design samt installation og programmering.

AVI er grundlagt i 2002, hvor drømmen om at få integreret teknologi i bolig med ens livsstil, behov og rutiner for alvor fik danskernes øjne op for mulighederne i fremtidens bolig. Samtidig er den intelligente bolig attraktiv, fordi den kobler funktion og design og dermed får bolig til at fremstå eksklusivt.

Ekspertise og erfaring
AVI er ejet og drevet af Theis Passer, der har en stor viden om intelligente systemer, integration, optimering, udviklingen og programmering af specialtilpassede og unikke løsninger.

Theis Passer har blandt andet været med til at implementere måske verdens første AI system (Artificial Intelligens) i Danmark.

AVI var rådgiver på opførslen af 60 lejligheder, da boligdesignfirmaet Yoo Ltd. med den franske designer Philippe Starck og den engelske bygningsguru John Hitchcox i spidsen etablerer sig i Danmark med selskabet Yoo Denmark for at bygge nogle spektakulære lejligheder i indre København. De fem første prøvelejligheder blev færdige i efteråret 2006.

AVI har en række faste samarbejdspartnere og leverandører, som vi er vant til at arbejde sammen med. Vi indgår også gerne i et projektteam med kundens eksisterende elektriker og andre som deltager i projektet.

Medlem af CEDIA
AVI er medlem af CEDIA, Custom Electronic Design & Installation Association. CEDIA er en brancheorganisation, der repræsenterer 3.500 virksomheder globalt. CEDIA afholder årligt en stribe konferencer, som AVI deltager i.

AVI er medlem af CEDIA for at garantere vores kunder, at vi holder os ajour med den hastigt voksende udvikling inden for teknologien bag intelligente boliger. CEDIA giver os adgang til målrettet efteruddannelse, kurser, netværksarrangementer samt interessante ”White Papers”. Her henter vi stor inspiration om bl.a. nye løsninger, produkter, producenter m.m.

Sådan kommer du i gang…

Undgå de klassiske faldgruber ved overgangen til et smart house. Book en times gratis intromøde herunder:

Tilmeld nyhedsbrev fra avi.dk

Få 7 gode råd til et smarthouse…

Guide-intelligent-bolig