Raadgivning fra AVI.dk

Rådgivning

Mulighederne i den intelligente bolig (smart house) udvikler sig hele tiden. Derfor er det vigtigt at kende sine behov og ønsker grundigt, inden man kaster sig ud i en større renovering eller nybyggeri.

Hos AVI kalder vi os din elektroniske indretningsarkitekt. Vi kan hjælpe dig med alle faser inden for rådgivning om leverandørvalg, design, planlægning og installation. Vi kan også agere byggeleder i hele byggeprocessen. På den måde får du en garanti for at undgå fejl i byggeriet.

Gør dig konkrete tanker tidligt i forløbet
Specialdesignet teknologi kræver mange valg og fravalg. For at undgå forkerte og dermed dyre beslutninger, skal du tage fat I os tidligt i processen, gerne før arkitekten er færdige med de endelige tegninger. Det er her vi kan give dig den allerbedste rådgivning og sikre det bedste fundament.

Rådgivning giver i opstartsfasen følgende fordele:

  • Grundlæggende afklaring omkring behov og ønsker
  • Klarhed over, om du har de rette informationer til at træffe de fornødne valg
  • Overblik over muligheder/leverandører, som findes på markedet
  • Valg af design (vareprøver)
  • Budget og optioner
  • Besparelser og optimeringer

Vær forberedt til nye energiformer
Standarderne inden for udveksling af informationer mellem boligen og udbyderen af energi er stadig under forhandling. I AVI følger vi nøje udviklingen og kan komme med nogle anbefalinger.

AVI har bl.a. ekspertise i Smart Grid. Smart Grid er fremtidens el-system, hvor produktion, transport og forbrug af el kobles intelligent sammen. AVI er “founding member” af den Danske afdeling af CEDIA (Custom Electronic Design & Installation Association).

For dig som vil vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med hele processen.

Sådan kommer du i gang…

Undgå de klassiske faldgruber ved overgangen til et smart house. Book en times gratis intromøde herunder:

Tilmeld nyhedsbrev fra avi.dk

Få 7 gode råd til et smarthouse…

Guide-intelligent-bolig