Løsninger fra AVI

Spejl-TV-fra-avi

Spejl TV

Integrer tv’et usynligt i spejlet. Spejl-tv er for den kræsne boligejer, som går op i et stilrent design. Spejl-tv er især velegnet til vådrum og bliver typisk brugt på hoteller og i showrooms.

Intelligent belysning fra AVI.dk

Intelligent belysning

Med få klik på mobilen kan I indstille belysningen i boligen. Intelligent lysstyring nedsætter energiforbruget markant og gør det bl.a. muligt at forprogrammere lysscener, feriestyring og præventiv belysning.

Multimedia - intelligent billede og lyd styring

Lyd og billede

Få en ultimativ multimediaoplevelse. Stream lyden i alle rum og skab et unikt biografmiljø. Med intelligent boligstyring kan I lave en sammenhængende multirumsløsning med Sonos.

CO2-neutral-energi

Energioptimering

Gør boligen klar til det moderne el-net. Aflæs effekten af solanlæg og jordvarme. Opnå store energibesparelser i hverdagen. Overvåg energiforbrug og overskudsstrøm hele døgnet.

Bolig styring via mobil enheder

Boligstyring via mobile enheder

Intelligent boligstyring skaber optimale rammer og komfort. Med få klik kan I styre belysning, multimedia, alarmer og energiforbrug via mobil eller iPad/tablet

24-timers-bolig-alarm

Alarm & sikkerhed

Med intelligent boligovervågning kan I overvåge boligen 24/7 – også via mobilen, når I ikke er hjemme. Få overblikket med bl.a. videoovervågning, adgangskontrol, lyssensorer m.m.