Multimedia - intelligent billede og lyd styring

Lyd og billede

Ultimativ nydelse med intelligent styring af lyd og billede

AVI integrerer lyd og billede i boligen med din livsstil og skaber et fortryllende miljø med øjeblikkelig tilfredsstillelse af sanserne. Med systemet koblet til KNX, bliver styringen meget nemmere at tilpasse dine ønsker og behov.

Sublim nydelse med ét klik
Forestil dig, at du med blot ét klik opnår høj komfort og sublim nydelse af billede og lyd i hverdagen. Med blot ét enkelt klik på forprogrammerede scener kan du skabe et biografmiljø ud over det sædvanlige, hvor du har integreret tv og højttalere, sørget for dæmpet belysning eller mørklægning af rummet (elektriske gardiner) for at skærpe alle sanser.

Synkron streaming af lyd i alle rum
Med styring af lyd kan du skabe en behagelig stemning med streaming af dit yndlingsnummer synkront i dele eller hele boligen og flytte lyden med, når du bevæger dig rundt. Du vil kunne tænde for din ynglings radiostation blot ved tryk på en knap på væggen, i stedet for at skulle gennem en besværelig metode på din mobiltelefon.

Sonos server
Med en central Sonos server med tilhørende forstærkere til de enkelte rum kan vi integrere en løsning med streaming af lyd uden at skulle anbringe synlige Sonos forstærkere rund om i boligen. Kan laves både trådløst og med kabel.

En sammenhængende løsning
Som elektronisk indretningsarkitekt har AVI specialiseret sig i at tage højde for alle aspekter i planlægningen af en optimal og sammenhængende multirums-løsning samt installation og opsætning.

Vi har blandt andet speciale inden for:

  • Central lagring af musik, film, serier (harddisklagring på netværket)
  • Universal fjernbetjening med iPad/tablet og smartphone
  • Multirum HD video system (DVD, Blu-ray m.m.)
  • Valg af mærker og integration
  • Streaming af billede og lyd
  • THX, 4K tv og projektorer
  • Hjemmebiograf
  • Netværk
  • Spejl-tv

Mulighederne for at skabe sammenhængende løsninger i den moderne bolig er i en rivende udvikling. Derfor er vores råd at tænke sig grundigt om og kende sine behov for at sammenkoble lyd, billede, lys, vinduer, varme samt overvågning og alarmsystem, inden man går i gang.

Sådan kommer du i gang…

Undgå de klassiske faldgruber ved overgangen til et smart house. Book en times gratis intromøde herunder:

Tilmeld nyhedsbrev fra avi.dk

Få 7 gode råd til et SmartHome…

Guide-intelligent-bolig