Dine digitale assistenter er en tikkende bombe

alexa-eavesdrop-ears-800x450

Nyligt hjemkommet fra den årlige CEDIA konference i Amsterdam står det endnu mere klart for mig, hvor sårbare vi er blevet i relation til internet sikkerhed. Vi er utrolig sårbare på mange områder som kan påvirke vores dagligdag. Dine digitale assistenter er en tikkende bombe, under vores digitale privatliv.

Internet sikkerhed i hjemmet:

Vi er i dag nødt til at beskytte vores hjemmenetværk mod hackere. Her er nogle IoT-enheds sikkerheds-tips, der giver brugerne mulighed for at holde disse data sikre og bevare dit privatliv:

  • Mikrofoner: Vær opmærksom på mikrofoner: Hvis enheden har en mikrofon, skal du forstå, hvordan den lytter, og hvor længe den gemmer optagelser. Vær klar over, at når du beder din smarte højttaler om at gøre noget, gemmes denne optagelse på internettet af det firma, der har oprettet enheden.
  • Konfigurer dine personlige indstillinger: Tænd passende indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, der deaktiverer brugen af ​​stemmeoptagelse, når det er muligt.
  • Sæt dine IoT-enheder på et separat netværk: Opret om muligt to wifi-netværk i dit hjem. Brug en til dine computere, tablets og telefoner. Brug den anden til dine IoT-enheder, del adgangskoder med familie og venner nødvendigt – men giv ikke nogen enhed adgang til dine kontakter.

Related posts

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.