Gem højttalerne væk på loftet … og få overraskende god lyd

Gem højttalerne væk på loftet og oplev en overraskende god lyd

Er du træt af, at lyden er generende høj i nogle områder af stuen, mens den er acceptabel i andre? Drømmer du (eller måske din bedre halvdel) om 100 procent usynlige højttalere?  Så læs med her, for jeg sidder lige nu med et helt nyt revolutionerende produkt på markedet, som fuldstændig vil ændre vores opfattelse af højttalere i fremtiden.

Indbyggede højttalere i loftet eller i væggen, som hverken kan ses eller forstyrrer, kender vi som højtalerbokse eller reolhøjttalere. Men de er jo ikke usynlige. Det er højttalere til gengæld i fremtiden, for nu har vi ganske enkelt ikke længere brug for dem. I fremtiden skal de gemmes væk i væggen eller på loftet.

Ved hjælp af en ny teknik kan du nemlig lave hele loftet eller væggen om til en stor højttaler og samtidig få en god musikoplevelse med lyd fordelt i hele rummet – også uden at skulle investere i mange højttalere. Produktet hedder ”Multiducer™” og er ikke større end en halv dåse flåede tomater, som monteres over loftet eller bag på gipsvæggen.

Multiducer sætter hele overfladen i svingninger, så væggen eller loftet fungerer som en højttaler. Enheden dækker et område på ca. 3-4 meter. Er rummene store, så monterer man flere små enheder.

Højttalerne er et rigtigt godt valg til din bolig, hvis du ønsker en nem løsning og et ens lydniveau i hele området.

I modsætning til indbyggede højttalere, som alle har den ulempe, at lyden er kraftigst i nærheden af højttaleren, fordi lyden falder til halv styrke, hver gang vi fjerner os en meter fra højttaleren, så vil du med de nye højttalervægge opleve, at lyden er fordelt jævnt i hele rummet. Da lyden kun falder med ca. 1/3 i forhold til traditionelle enheder, kan man endda spille med langt lavere volumen end traditionelle højttalere.

Jeg er netop i gang med at teste produktet. Og oplevelsen fra sådan en enhed er helt særlig. Ja, den er overraskende god. Er du klar til en ny lydoplevelse? Tjek dem ud på linket her, og læs min anmeldelse når vi er færdig med evalueringen.

Referencer:
http://www.revolutionacoustics.com

Related posts

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.