Hvor lang levetid har dit SmartHome?

SmartHome overvejelser

Når vi anskaffer dele til vores bolig, er et produkts levetid typisk en vigtig del af beslutningen. Kan de nye vinduer holde i 20 eller 40 år? Det samme gælder for andre bygningsdele.
Når vi kigger på de enheder som indgår i et SmartHome projekt, er det ofte produkter fra nyopstartede firmaer. Det ligger lidt i sagens natur da SmartHome for rigtig mange virksomheder er et nyt forretningsområde. Dette gælder især indenfor IoT til gør det selv segmentet.
Af denne årsag skal man være tilbageholdende med at kaste sig ud i et IoT projekt, da det kan være noget tvivlsomt om det færdige resultat kommer til at fungere efter hensigten.
Det er vigtigt, at man afsætter tid på at undersøge hvad produkterne kan, og dermed om de opfylder dine krav til løsningen, inden du går i gang med at indkøbe produkterne.
Kunder til gør det selv IoT SmartHome løsninger leder ofte forgæves efter hjælp, da informationen er svært tilgængelig og usammenhængende. Endelig er definitionen på et SmartHome også til diskussion.

Related posts

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.